in

Idol-Fannys låt om näthatet: ”Inte okej på något jävla sätt”

Fanny de Aguiar

Fanny de Aguiar berörde med sin fina sångröst i Idol 2014 – men med uppmärksamheten kom också näthat. Nyligen lade 20-åringen upp en egenskriven låt på temat på sin Facebook. Kolla in klippet här nedanför! Mer

[adSpace placement=”auto”]

– Detta är något jag känner fruktansvärt starkt för, inte bara för att jag själv blivit utsatt för det, utan för att det sker hela tiden, både när vi ser och när vi inte ser, så näthatas det överallt. På alla sociala medier. och det är INTE OKEJ på några jävla sätt, skriver Fanny de Aguiar i ett Facebook-inlägg.

Med låten vill hon få folk att känna, tänka efter och vara mer medvetna om vad som sker runt omkring dem.

– Jag är nog inte den som är värst drabbad idag. Men näthat är en del av alla mina sociala medier, jag sitter ofta och raderar kommentarer på instagram och speciellt på ask. Det som gör det enklare för min del att hantera är att jag får massa kärlek och positiva kommentarer också. Näthat är inget att leka med, det förstör liv, säger hon till VeckoRevyn.com.

Och för er som längtar efter mer av Fanny de Aguiars egen musik dröjer det inte länge:

– Jag har jobbat stenhårt på en singel ett tag nu, och nu är den klar, nu är det bara lite saker runt omkring som ska falla på plats, sen kör vi! Så håll utkik för väldigt, väldigt snart kommer det musik från mig!

Vill du se mer sånt här? Följ VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!

Byline_Lisa