in

I NYA NUMRET: Marie berättar om kärleken till Måns Zelmerlöw

bild 12
I NYA NUMRET: Marie berättar om kärleken till Måns Zelmerlöw

Melodifestivalenaktuella Marie Serneholt pryder VeckoRevyns rykande färska nummer. I den öppenhjärtiga intervjun pratar hon om kärlekslivet med Måns och om varför de aldrig bråkar.

Mer

marie

Nyheten att Marie Serneholt, 27, fått det prestigefyllda jobbet att leda Melodifestivalen 2011 med Rickard Olsson slog ner som en bomb i nöjessverige.
   – Jag var ju inställd på att försöka komma med och tävla, så jag blev rätt chockad när jag blev tillfrågad. Jag trodde aldrig att de skulle fråga mig, jag är jätteglad och otroligt hedrad. Det är ett drömuppdrag och inget man säger nej till, berättar Marie.

Vad är kärlek för dig?
   – Kärlek är superviktigt, kärlek till min familj och mina vänner och min pojkvän. Måns är min trygghet och min lycka. Han är min största stöttepelare och min bästa vän.
   Någon treårskris finns inte med i Måns Zelmerlöws och Maries livsplan berättar Marie.
–    Vi har otroligt härligt tillsammans. Vi har fantastiskt kul, vi är inte så svåra av oss, fortsätter hon.

Men bråkar ni aldrig?
   – Nej, vi brukar inte bråka. Det handlar om att kommunicera och inte låta saker ligga och gro liksom. Att inse att man är olika och att man får vara det och inte ändra på varandra. Och ge varandra utrymme.

omslag 04

Psst! I senaste numret av VeckoRevyn kan du läsa mer om Maries och Måns kärleksliv. Marie talar även ut om sina drömmar om barn och sanningen bakom bråket med den forna A-teens kollegan Sara Lumholdt.