in

I NYA NUMRET: Kenza berättar om sin stora kärlek

bild 18
I NYA NUMRET: Kenza berättar om sin stora kärlek

Storbloggaren Kenza Zouitens bästa vän går på fyra ben och stavas Armani. I senaste numret av VeckoRevyn kan du läsa en exklusiv intervju med Kenza där hon berättar om sin älsklings dolda talanger och varför hon ser honom som sin son. Läs mer här!

Mer

kenza

Bloggerskan Kenza Zouiten hade drömt om att skaffa hund ända sen hon var liten, och i december 2007 var det äntligen dags. Att det skulle bli just en chihuahua var däremot inte bestämt.
– Rasen spelade ingen roll, men jag visste att jag ville ha en mindre ras så jag kollade runt efter det. En av kennlarna jag kikade på hade precis fått valpar och då jag såg den lilla mörka lurviga saken visste jag på en gång att han skulle bli min. Jag hämtade honom en kall vinterkväll och han var så liten, rädd och frusen att jag värmde honom i min vinterjacka hela vägen hem. Sen satt vi hela familjen och granskade varenda liten sak han gjorde, haha. Det var så spännande!

Hur förändrade han ditt liv?
– Att ha en hund är som att ha en bebis som aldrig blir stor. Det innebär ett stort ansvar och efter att jag skaffade honom blev jag mer ansvarsfull och mogen. Det är ju ändå ett litet liv man tar hand om.

Vad betyder han för dig idag?
– Allt! Jag brukar skämta och säga att han är som min son. Fast egentligen skämtar jag inte, haha.

Läs fortsättningen på intervjun med Kenza i VeckoRevyn nr 24, som finns ute i butik nu!

kenza2

I samma nummer kan du även läsa om Magnus Weideskog, Signes, Mackans och Velvets knasiga husdjur.

Mer att läsa på VeckoRevyn.com…
På omslaget: Kenza Zouiten, TEST: Gissa kändishunden, Dagens kändisbilder, Veckans horoskop