in

Få din drömkropp – Sofi Fahrmans bästa tips!

sofidragare

VR har träffat stjärnbloggaren Sofi Fahrman för att prata om dieter, träning och basket. Vi bjuder på en sneakpeak av intervjun här.

Mer

Sofi Fahrman, hur ser din träningsbakgrund ut?
– Träning har alltid varit en del av mitt liv. Jag är en riktig tävlings- och träningsmänniska in i själen. I tonåren var det basket och konståkning som gällde. På senare år har jag hållit på mycket med klättring tillsammans med mitt ex. Det senaste, som jag gillar som satan, är att surfa. Min dröm är att åka på en riktig surf-semester till Costa Rica.

Hur tränar du nu?
– Just nu är det skrivhets à la grande så nu tränar jag faktiskt mest mina pekfingrar. Men jag försöker hålla igång lite med löpning när jag har tid. Jag springer i Central Park eller längs Hudson River.
Jag tar alltid olika rundor och springer i ungefär 40 min.

Tänker du mycket på vad du äter?
– Inte så att jag nojar över mat, men jag är konstant hungrig så frukost, lunch och middag måste vara rejäla mål – jag klarar mig inte på en sallad. Mellan måltiderna dricker jag proteinshakes. Jag har aldrig följt en diet och kommer aldrig att göra det. Det är nog därför min ämnesomsättning är så bra – jag har aldrig tummat på att äta bra. Många förstör sin ämnesomsättning genom att svälta och följa en massa olika dieter.

Har du några specifika mål med din träning?
– När jag var yngre var träningen alltid en tävling för mig. Det gällde att prestera, och jag mättes alltid med andra eftersom jag tävlade i konståkning. Nu tränar jag mest för att rensa skallen och må bra. Det är väldigt olikt mig egentligen att inte maximera och ställa en massa krav på mig själv, men jag vill inte att träningen ska bli en stress.