in

”Hon kan göra vad som helst”

britneydrag
"Hon kan göra vad som helst"

Britneys mamma gör henne rasande. ”Om jag kunde skulle jag bryta med henne helt”.

Mer

britney

2008 har varit ett minst sagt turbulent år för Britney Spears. Hon har rakat av sig håret, skilt sig, förlorat vårdnaden om sina barn och vårdats på behandlingshem för sina psykiska problem.

Från utskrattad till hyllad – äntligen är Britney Spears tillbaka med besked. Albumet Cirkus släpps 2 december, på hennes födelsedag, och nya singeln ”Womanizer” är redan en hit.

Britney-karusellen har varit en skumpig färd och nu vill mamma Lynne Spears dokumentera den som film. Hon har varit i kontakt med producenter och försökt att få filmrättigheter till sin bok ”Through the Storm” där Britneys liv beskrivs i detalj, liksom Jamie Lynns graviditet.

Testade droger som 15-åring

britneydrag

Är det kalla handen som gäller framöver?

Lynnes storslagna planer får Britney att se rött.
– Lynne försöker sälja sin idé till filmbolag hela tiden. Hon försöker även få Julia Roberts att spela henne själv, det är inte klokt! säger en källa till familjen Spears.
Påtänkt till rollen som Britney är Scary movieAnna Faris.

I boken skriver Lynne Spears att Britney började dricka som 13-åring, var 14 år när hon förlorade oskulden och testade droger när hon var 15 år.
– Den kvinnan gör vad som helst för att bli mer känd och tjäna mer pengar än jag på grund av mitt namn. Om jag kunde så skulle jag bryta med henne helt, säger Britney enligt en källa.