in

Hon har dejtat Hollywoods hetaste killar…

bild 5
Hon har dejtat Hollywoods hetaste..

Vem är tjejen som dejtat några av Hollywoods hetaste män? Du möter henne i nya numret av VeckoRevyn!

Mer

I nya numret av VeckoRevyn möter vi vrålheta countrysångerskan Taylor Swift,  tjejen som har haft ihop det med några av Hollywoods hetaste hunkar och som just nu uppges dejta Jake Gyllenhaal… Spana in killarna hon dejtat!

5taylor
1taylor

Den här bilden togs i januari i år, då det gick rykten om att Jessica Simpsons ex, John Mayer, dejtade Taylor Swift. De sågs äta middag ute tillsammans, men valde att varken dementera eller bekräfta ryktet om en kärleksaffär.

2taylor

Joe Jonas och Taylor hade ett kort och ganska stormigt förhållande. Joe gjorde slut med Taylor över telefon, på bara 27 sekunder var deras förhållande slut. Här lämnar de nattklubben Tao i New York tillsammans.   

3taylor

Taylor Lautner och Taylor Swift träffades när de spelade in filmen Valentine´s Day tillsammans. I senaste numret av VeckoRevyn kan du läsa om varför det tog slut.

omslag23

I det senaste numret av VeckoRevyn berättar Taylor Swift om varför hon dejtar kändisar, hur det känns att bli dumpad offentligt och hur hon egentligen läker sitt krossade hjärta. I den exklusiva intervjun med VeckoRevyn pratar hon även förhållandet med Joe Jonas och hur hennes kärleksliv ser ut i dagsläget. Vad väntar du på? Skynda dig att fynda det senaste numret av VeckoRevyn nu!