in

Hollywoods nya it-girls

systrardrag
Hollywoods nya it-girls

Lindsay får se upp! Lär känna Hollywoods nya it-systrar som har minst lika många skandaler i bagaget.

Mer

drag

Khloe, Kourtney och Kim Kardashian, tre systrar värda att lägga på minnet. Den skandalomsusade syskontrion spås bli de nästa it-girlsen efter Lindsay, Nicole och Paris.

Khloe Kardashian, 24 år

s

Yngst av K-systrarna men definitivt längst är Khloe Kardashian. Anser sig vara den smartaste av de tre systrarna. I november 2007 åkte hon fast för rattfylla, vilket hon fick ett 30 dagars långt fängelsestraff för, som senare kortades ner till tre dagar. Resterande straff som alkoholundervisning och samhällstjänst struntade hon i. Utöver flitig minglare är hon även storasyster Kims assistent.

Kim Kardashian, 28

kim

Mellansystern Kim Kardashian är likson bästisen Paris Hilton en societetsflicka med förkärlek till shopping, vilda fester och hemgjorda videos. Dock med annan partner.

Kim är dotter till Robert Kardashian som var försvarsadvokat åt O.J Simpson i en omtalad mordrättegång. Tillsammans med sina systrar har hon blivit ett välkänt ansikte även utanför röda mattan tack vare tv-serien ”Keeping up with the Kardashians”. Kim extraknäcker även som modell och bloggar på den självbetitlade hemsidan http://kimkardashian.com.

Kul fakta:
Som 11-åring bad hon till Gud att hennes bröst skulle sluta växa. Då hade hon en c-kupa.
–   Jag brukade gråta över det, jag lovar. Jag bad varje kväll i hopp om att de skulle sluta växa.

Kourtney Kardashian, 29 år

syster

Kourtney Kardashian är storasystern utan några skandaler i bagaget (än, i alla fall). Efter studenten med en magister i teater och konst öppnade hon, tillsammans med sin mamma Kris, upp en barnklädesbutik.  Utöver sitt deltagande i ”Keeping up with the Kardashians” har hon medverkat i tv-serien ”Filthy Rich: Cattle Drive” där de samlar in pengar för välgörande ändamål.