in

Hollywoods nya it-boy

robert
Hollywoods nya it-boy

Han är lång. Han är snygg. Och spås en lysande framtid. Hollywoods nya it-boy är här.

Mer

robert33

Håll ett öga på 22 år gamla Robert Pattinson. Du lär se mer av honom i framtiden. 2005 var han aktuell i rollen som Cedric Diggory i ”Harry Potter och den flammande bägaren”. Ikväll, den 21 november, har hans senaste film ”Twilight” premiär i Sverige. Filmen har redan blivit en snackis och är baserad på Stephenie Meyers succéroman “Om jag kunde drömma”.

Har övernaturliga krafter

robert2

Som Edward Cullen i Twilight.

Unga, tystlåtna Isabella Swan flyttar till en regniga småstaden Forks. Livet blir inte riktigt lika trist och händelselöst som hon tänkt sig. I biologiklassen hamnar hon bredvid den lika tystlåtna Edward Cullen (Robert Pattinson)– som visar sig ha övernaturliga krafter. Något som skapar oerhörda komplikationer för dem båda.

13 maj 1986 föddes han i England. Han har tidigare arbetat som musiker och modell, tack vare sina 185 centimeter. Delar av Roberts musik är med i Twilights soundtrack.

Det visste du inte om Robert:

  • 3 000 sökte rollen som Edward Cullen. Han kammade hem den.
  • Ända tills han var tolv år klädde hans systrar ut honom till tjej och kallade honom för Claudia.
  • En av hans största förebilder är Jack Nicholson. ”När jag var 13 år gammal klädde jag mig som honom. Härmade hans accent och mimspel”.
     

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.