in

Har du koll på vem Hollywoods nya hottie är son till?

scott

Okej, plötsligt är den här syggingen på allas läppar. Han heter Scott och är en 27-årig modell och skådis. Men vet du vilken kändis han är son till? Se hur många poäng du klarar det på. Och scrolla inte förväg nu!

Mer

5 poäng. Det här är Scott. Han är son till en känd skådis. Vi förstår inte att vi inte lagt märke till honom tidigare… Meeeen, skit i det, första ledtråden är att han är lik sin pappa till utseendet.

scott eastwood image

 

4 poäng. Scotts skådis- och modellkarriär har precis tagit fart på riktigt. Såhär såg hans pappa ut när han slog igenom på 60-talet.

clint eastwood 1960s

 

3 poäng. Och ja, det skulle kunna vara Hugh Jackman, men det är fel. Du kanske känner igen Scott från filmen ”Gran Torino”. Som hans pappa i allra högsta grad var involverad i – både framför och bakom kameran…

scott vr 2

 

2 poäng. Både far och son är bra på att bära runt på sina tjejer…

article 2422952 0210e7ee0000044d

 

I poäng. Och röka cigarrer.

scott and clint eastwood

Helt rätt, Scott är son till Clint Eastwood! Nästa år kommer vi se honom spela mot bland andra Brad Pitt och Shia LaBeouf, i filmen ”Fury”.  Behöver vi säga att vi längtar?

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.