in

Har du koll på vem Hollywoods nya hottie är son till?

Okej, plötsligt är den här syggingen på allas läppar. Han heter Scott och är en 27-årig modell och skådis. Men vet du vilken kändis han är son till? Se hur många poäng du klarar det på. Och scrolla inte förväg nu!

Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

5 poäng. Det här är Scott. Han är son till en känd skådis. Vi förstår inte att vi inte lagt märke till honom tidigare… Meeeen, skit i det, första ledtråden är att han är lik sin pappa till utseendet.

 

4 poäng. Scotts skådis- och modellkarriär har precis tagit fart på riktigt. Såhär såg hans pappa ut när han slog igenom på 60-talet.

 

3 poäng. Och ja, det skulle kunna vara Hugh Jackman, men det är fel. Du kanske känner igen Scott från filmen ”Gran Torino”. Som hans pappa i allra högsta grad var involverad i – både framför och bakom kameran…

 

2 poäng. Både far och son är bra på att bära runt på sina tjejer…

 

I poäng. Och röka cigarrer.

Helt rätt, Scott är son till Clint Eastwood! Nästa år kommer vi se honom spela mot bland andra Brad Pitt och Shia LaBeouf, i filmen ”Fury”.  Behöver vi säga att vi längtar?