in

Historien bakom den klassiska Love Actually-pussen får oss att smälta

Okej, kan filmen Love Actually BLI mer gullig? Ja, det kan den. Det VAR nämligen ”love actually” mellan Olivia Olson och Thomas Brodie-Sangster… Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Vi ser den (minst) en gång per jul och tröttnar aldrig. Och av alla kärlekshistorier i Love Actually så finns det en som är lite sötare än alla andra. Vem kan glömma lille Sam (Thomas Brodie-Sangster), som var kär i coolaste tjejen i skolan, Joanna (Olivia Olson)?

Sam, som börjar spela trummor – till sin pappas stora förtret – för att impa på Joanna och när sedan det inte funkar, rusar till flygplatsen (och genom alla säkerhetskontroller) för att få träffa henne en sista gång, innan hon åker.

giphy-53

Nu, 13 år efter att filmen först kom ut, har det visat sig att den riktiga versionen av det förhållandet var precis tvärtom.

Olivia, idag 24 år, har avslöjat för E! News att hon hade en crush på sin unga motspelare:

”Det var min första puss! Och jag var rätt nervös, för jag hade en crush på Thomas och jag tyckte det var jobbigt att jag var längre än honom”, säger hon till E! News.

OMG, hur gulligt?!

giphy-54

Skådespelarna idag

Thomas har ni förmodligen sett i några filmer eller serier efter Love Actually, bland annat Maze runner och Game of thrones. Olivia har dock mest hållit sig bakom kameran och gjort röster till flera Disney-produktioner. Såhär ser de ut idag:

De skulle vara ett fint par än idag!