in

Herregud – Beyonce ska spela Nala i nya Lejonkungen

beyonce lejonkungen

Queen B + Lejonkungen = så sant! Mer

Efter spekulationer tidigare i år är det nu officiellt att ingen mindre än Beyoncé kommer spela Nala i remaken av klassiska Disney-filmen Lejonkungen!

Queen B kommer spela tillsammans med bland annat Donald Glover som Simba, James Earl Jones spelar Mufasa, Billy Eichner i rollen som Timon och ingen mindre än Seth Rogen i rollen som Pumba! Alltså ni hör ju, det är redan en succé.

Jon Favreau kommer regissera filmen. Ni vet han som spelar Monicas rika pojkvän som tar med henne på en dejt i Italien för att äta pizza. Han har även regisserat filmer som Jungelboken och Iron man. Man kommer använda virtual reality-tekniker istället för traditionell animation.

– Det är en regissörs dröm att samla ett så talangfullt team för att få liv i denna klassiska berättelsen, säger Favreau.

Men ni vet väl också vad det faktiskt betyder att Beyoncé spelar Nala? Att vi kommer få höra henne sjunga duetten Can you feel the love tonight! Alltså. Vi längtar redan. Tyvärr får vi längta ett tag till, då den nya Lejonkungen har premiär 19 juli, 2019. Men den som väntar på något gott osv.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss