in

Hemma hos Sara Montazami

sara montazami hemma

Nyfiken på hur Sara Montazami bor? VeckoRevyn har varit hemma hos henne i nya lägenheten i San Diego.

Mer

I nya numret av VeckoRevyn ger bloggaren Sara Montazami, 20, en inblick i sitt nya hem. Spana in några bilder i bildspelet ovan. Resten av intervjun hittar du i VeckoRevyn som finns i butik nu.

Sara flyttade hemifrån för två år sen för att läsa på college i San Diego. I somras flyttade hon till en ny lägenhet i närheten av San Diego, tillsammans med sin bästa vän Ashley. Och området de bor i är allt annat än tråkigt.
– Jag älskar läget och att vår lägenhet ligger precis vid stranden. Det är underbart att kunna gå ner till stranden precis när jag känner för det, säger Sara.

Det är ingen hemlighet att Sara tycker att det är toppen att ha flyttat hemifrån men hon får en längtan i rösten när hon pratar om sin familj.
– Jag saknar dem väldigt mycket. Det känns jättekonstigt att inte få träffa min familj varje dag, men jag ringer dem hela tiden och försöker åka hem varje söndag. Det enda positiva är väl att det blir mer speciellt varje gång jag träffar dem och kommer med min stora ”Sara-björnkram”, säger hon och skrattar.

Det har inte heller varit helt problemfritt på andra plan att flytta hemifrån.
– Det är det här med maten, säger Sara. Det är riktigt svårt att laga bra mat. Jag saknar min mammas mat så mycket. Jag försöker att äta nyttigt i skolan men det är inte ens i närheten av den goda mat som mamma lagar.

Psst! Missa inte att köpa nya numret av VeckoRevyn. Du hittar en spännande intervju med Loreen, bästa power-träningen som du kan göra hemma, snyggaste vårmodet och mycket, mycket mer. Du får även ett rouge på köpet, perfekt får en glåmig vinterhy!