in

VeckoRevyn är hemma hos Mello-aktuella Janet Leon

janet leon

Artisten Janet Leon, 22, (som tävlar i Mello i morgon!) älskar att krypa upp i soffan och mysa. Hon bjöd in VeckoRevyn på afternoon tea och pratade om diskberg, städstraff och konstiga kvällsrutiner.

Mer

Janet Leon, 22, bor i en 60 kvadratmeter stor lägenhet i Årsta i Stockholm, tillsammans med tjejkompisen My. Deras gemensamma boende är sparsamt och stilrent inrett.
– Vi kör ganska enkelt som ni ser, vi gillar vitt.

Tjejerna har bott tillsammans sen i september 2012 och än så länge går allting bra. De bråkar inte om städning, diskning och annat som man annars kanske kan störa sig på när man har en sambo. De har avsatt en dag i veckan då de storstädar och de har en regel som säger att smutsig disk måste tas om hand inom 24 timmar.
– Jag är inte pedant, men jag gillar inte när ytor är röriga. Jag kan få panik om det blir stora diskberg, så därför har vi en regel att disken inte får stå längre än ett dygn.

Vad händer om du bryter mot regeln då? Får du något straff? 
– Haha, nej. Men vi kanske skulle införa ett straffsystem. Det låter roligt! Nu händer det ingenting, men det är skönt att inte behöva störa sig på berget av disk. Både jag och My vet att den som använt porslinet kommer att diska när den har tid.
Janet är just nu singel och njuter av att ha en kompis att komma hem till efter en lång dag.
– Jag älskar att vara ensam hemma, men samtidigt är det skönt att komma hem till en lägenhet med tända ljus. Jag har ju alltid en kompis att hänga med, det gillar jag. Jag gillar att mysa hemma, jag är en riktig mystorsk. Jag klär mig alltid varmt och i mjuka kläder och jag älskar att dricka te. Jag dricker faktiskt inhumant mycket te.

janet leon 1

janet leon 2

janet leon ok 02

janet leon ok 04

janet leon ok 08

Psst! Läs resten av intervjun och se fler bilder från Janets lägenhet i senaste numret av VeckoRevyn. Missa inte att du får en trippel-concealer på köpet!

02 2013 web