in

Hemma hos Hugo Rosas

Nyfiken på hur det ser ut hemma hos Hugo Rosas? För VeckoRevyn berättar han varför han täcker sina fönster med rosa filtar och hur ångestfylld en fredagkväll kan vara.

Mer

VeckoRevyns team är på plats innan Hugo själv är hemma. Han är några minter sen och hoppar ur en taxi, med en lampa i handen och en filt under armen.
– Ledsen att jag är sen, säger Hugo och krånglar sig ur bilen.

Det är mörkt när vi kommer in i hans lägenhet. En rosa filt hänger för den ena fönsterrutan vid sängen.
– Jag måste ha filten där, dels för att gardinstången gick sönder när jag hängde upp tvätt på den, men också för att det smyger runt massa småtjejer utanför fönstret, säger Hugo och ler.

Vi startar dagen med en kopp kaffe och en rejäl storstädning.
– Jag skulle ha kommit hit innan er och städat, men jag hann inte det, säger Hugo och drar med en trasa över bokhyllan.

 Hugos etta på 27 kvadratmeter ligger på bottenvåningen i ett hyreshus i Hägersten utanför Stockholm. Han är uppvuxen i en villa ute på landet tillsammans med sin mamma, pappa och fyra bröder.
– Jag flyttade hemifrån när jag var 18 år, då flyttade jag till en lägenhet i Södertälje. Jag har bott i den här lägenheten i ungefär åtta månader och jag börjar känna mig hemma nu. De första två månaderna hade jag ingen säng, då sov jag på en matta på golvet med ett täcke över mig. Det var jäkligt hårt.

Hugo är inte hemma så ofta, antingen hänger han med kompisar, jobbar eller så är han och tränar. Han skulle aldrig sitta ensam hemma en fredagskväll.
– Jag har försökt vara ensam här några gånger, det går inte. Jag får typ ångest. En gång klarade jag det i tio minuter men sen åkte jag härifrån. Jag blir deprimerad om jag sitter ensam hemma.

 

Psst! Läs resten av intervjun och spana in veckisnr4fler bilder från Hugos lägenhet i VeckoRevyn nummer 4 (som finns ute i några dagar till). Där hittar du även vårens hetaste hårtrender, massa modefynd från 149 kr och smarriga recept på nyttigt fredagsmys. Du får dessutom ett lyxigt mineralpuder på köpet!