in

Harry Styles älskar Ryan Gosling precis lika mycket som alla vi andra (!)

styles gosling fb

Styles + Gosling = sant! Mer

Att typ hela världen har en crush på Ryan Gosling är ju knappt en hemlighet, men nu verkar det som om även Harry Styles har ett extra gott öga för skådisen.

Styles medverkade i BBC Radio 1’s The Breakfast Show With Nick Grimshaw för att leka en lek som heter ”heart monitor challenge”, skriver Teen Vouge. Leken går ut på att man visar den medverkande olika bilder och helt enkelt följer hur hens hjärtfrekvens ser ut. Styles hjärtfrekvens avslöjade att det som fick hans hjärta att gå igång mest var ett par boots, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi ofta fått se olika outfits där Styles haft på sig boots. Men det som fick oss att i princip förvandlas till en emoji med hjärtögon var att Styles hjärtfrekvens även gick upp ganska mycket när han fick se en bild på Ryan Gosling utan tröja från filmen The Notebook. Med andra ord är Harry Styles precis som alla oss andra.

– Han ser väldigt stilig ut. Det är en bra scen. Han är jättebra, säger Styles i klippet.

Gosling verkar heller inte ha något annat än ett bra tycke för Styles, då han skämtsamt uttryckt sin oro för Styles hälsa efter att ha sett klippet.

– Jag är mer orolig för att han har ett hjärtfel. Det handlar mindre om mig och mer om något allvarligt, sa Gosling till Extra när de frågade honom om klippet.

Om drömmar kan bli sanna kanske vi snart får se de två stjärnorna i samma film, då Styles ju precis gjort skådespelardebut i andra världskrigs-dramat Dunkirk.

Och som en liten bonus:

[adSpace placement=”auto”]

r g

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss