in

Här gör Zara Larsson en cover på Rihanna och det är sååå grymt!

zara larsson

Zara Larsson uppträdde under tisdagen på BBCs Radio 1 där hon både framförde covern till Too Good och sin nya hitsingel Ain’t My Fault. Mer

Zara Larsson fortsätter att ta Europa och U.S.A med storm – alla vill ha en del av vårt svenska stjärnskott. Hennes röst har många gånger jämförts med Rihannas och nu får vi äntligen höra Zaras egna version av en RiRi–låt.

18–åriga Zara uppträde nämligen live i tisdags på BBCs Radio 1 Lounge där hon framförde en cover på Rihannas och Drakes Too Good och sin egna nya singel Ain’t My Fault. Zaras version är jazzigt jammig och we are feeling it!

Hitsingeln Ain’t My Fault: 

 

Vi kan inte göra annat än att ta av oss hatten för Zara som fortsätter leverera gång på gång. I våras gjorde sångerskan succé med stående ovationer både hos Ellen DeGeneres och Jimmy Fallonoch ingen kan väl ha missat att Zara tillsammans med stjärnan David Guetta stod för årets EM-låt This One’s For You (som var på allas läppar i somras).

Kort och gott kan världen inte få nog av Zara. Så nu väntar vi bara på Rihannas approval av covern, att de två blir BFFs och gör en historisk singel ihop. God, that’s the dream.