in

Här gör Selena Gomez Carpool Karaoke (och plågar James)

selena gomez carpool karaoke

Hallelujah! Äntligen besöker Selena Gomes Carpool Karaoke med James Corden och det är precis så underbart som det låter! ❤️ Mer

Att James Corden är typ världens härligaste människa som åker bil med andra härliga människor visste vi redan. Men det blir EXTRA härligt i avsnittet där Selena Gomez är med.

Hon är avslappnad, rolig och visar en enorm självdistans. Hon är helt enkelt sån som man vill att kändisar ska vara!

Under det 12 minuter långa klippet hinner hon få med sig James Corden upp i en berg- och dalbana, dricka ingefärsshots och få McDonald’s-personal att skrika rakt ut.

I berg- och dalbanan fortsätter radarparet att sjunga, eller ja, i alla fall Selena Gomez. James Corden ser mer upptagen ut med att försöka att inte kräkas eller börja gråta. Samma gäller när paret dricker shots av ingefära. Selena Gomez rör inte en min samtidigt som Corden får fullständig panik och säger att det är det värsta han någonsin druckit.

För att bota svedan i halsen åker Selena och Corden förbi ett McDonald’s, något som slutar med att personalen får fnatt när de får syn på Selena Gomez. Vi förstår dem – det hade vi nog också fått!

Se hela avsnittet här:

Andra stjärnor som också har åkt bil med James Corden är bland andra: Justin Bieber, One Direction, Adele och Sia.