in

Här gör Jennifer Lopez Carpool karaoke – och det är fantastiskt roligt

jennifer lopez carpool karakoe

Att Carpool karaoke är det bästa som hänt världen sedan Nutella uppfanns vet vi. Men vi visste inte att Jennifer Lopez är typ världens härligaste människa. Det fick dock bevisat i James Cordens senaste video. Kolla speciellt in när han snor hennes mobil för att messa Leonardo DiCaprio! ? Mer

Komikern James Corden har den senaste tiden gjort succé med sitt program ”Carpool karaoke”, där han kör bil, sjunger och pratar med olika kändisar.

Tidigare har bland annat Justin Bieber, Sia och Adele suttit i passagerarsätet, och nu var det ingen mindre än Jenny from the blocks tur.

I videon ser man henne sjunga som en Gud, dansa loss och berätta om de fem (!!!) gånger hon blivit friad till.

Det hade ju räckt så för att vi skulle bli helt till oss. Men J.Lo och James nöjer sig inte där. När James frågar Jennifer Lopez vem den mest kända personen i hennes kontaktlista är säger hon att det ”finns en del”. Och det dröjer inte länge innan komikern rycker telefonen ur hennes hand och drar i väg ett minst sagt märkligt sms till ingen mindre än Leonardo DiCaprio.

Varken James eller Jennifer hade nog förväntat sig ett svar, men det kommer ett. Och det är SÅ gulligt!

[adSpace]

Jennifer Lopez slog igenom som sångerska 2001 när hon släppte albumet ”J.Lo”, och låten ”Love don’t cost a thing” klättrade på alla topplistor.

Sedan dess har hon kontinuerligt släppt musik men också gjort en hel del film, bland annat ”Bröllopsfixaren” och ”Kärleken checkar in” och inte minst gjort succé som en av domarna i ”American Idol”. Samtidigt har hennes musik spelats på alla klubbar och många har nog dansat sig svettiga till hennes grymma låtar.

Hon är fantastisk helt enkelt. Queen J.Lo, vi älskar dig!

jlo