in

Här framför Lady Gaga och Bradley Cooper ”Shallow” live för första gången

Lady Gaga + Bradley Cooper + Shallow + Las Vegas = TÅRAR, TÅRAR, TÅRAR! Mer

Oavsett om du sett A star is born eller inte, så har du garanterat hört låten Shallow. Den har spelats överallt sedan den Oscar-nominerade filmen, med Lady Gaga och Bradley Cooper, hade premiär i oktober 2018. Men trots att det gått så lång tid sedan premiären, så dröjde det fram till nu innan Gaga och Cooper framförde filmens superhit Shallow tillsammans.

Det var i lördags som Gaga-fans som kommit för att se hennes Las Vegas-show, Enigma, överraskades med en duett de sent skulle glömma. Helt oannonserat drog Gaga upp sin A star is born-motspelare, tillika producent, regissör och manusförfattare, Bradley Cooper på scen. I en ny vide, som filmats från bättre vinkel och med bättre kvalitet, ser man hur Cooper blir minst sagt förvånad över Gagas invit. Och hur reagerade publiken? Jodå, med ett vrååål.

Både Gaga och Cooper är märkbart rörda under framförandet, och vi kan inte riktigt låta bli att tänka: KAN DE INTE BARA BLI IHOP NÅGON GÅNG?

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/I8R5gUe52yw" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>