in

Har du upplevt något övernaturligt?

overnaturligtdragareny

Saker som rör sig fast de inte borde, skepnader i mörkret eller lampor som tänds av sig själv. Vissa saker går helt enkelt inte att förklara. 58% av VeckoRevyns läsare säger sig ha upplevt något övernaturligt… Spana in VR-läsarnas kusliga upplevelser och dela med dig av dina egna och du har chansen att vinna en välfylld goodiebag!

Mer

 

Emelie Norén, 18, Stockholm: 1enkat
– Min dammsugare sattes på en gång utan att jag rörde den. Det var läskigt fast jag tänker inte så mycket på det längre.

 

 

2enkat


Diana Juslenius
, 18, Bålsta:
– På pappas dödsdag spelades mammas och pappas bröllopslåt flera gånger på radio. Den spelas nästan aldrig annars!

 

My Lindbäck, 18, Töre:3enkat
– Saker har ramlat i golvet som jag vet inte bara kan ramla i golvet av sig själv. Sådana saker kan vara lite läskigt tycker jag.

 

4enkat

Josefine Daun, 22, Stockholm:
– En gång såg jag en skepnad i ett fönster när jag var ensam i ett rum. Direkt efter släcktes lampan. Det var en riktigt obehaglig upplevelse.

 


Anna Notstrand
, 19, Luleå:5enkat
– Min säng skakade massor en gång när jag låg i den. Jag blev livrädd och sprang ut i köket för att hämta en kniv. Det var precis som att någon låg under sängen och skakade den.

Samantha Banks, 24, Blåsut:6enkat
– Jag såg ett spöke på en häst i skogen en gång när jag var ute med min hund. Min hund började morra… Läskigt!

Sofia Bellinder, 18, Bålsta: 7enkat
– Min mormor dog exakt på dagen 30 år efter hennes mamma. Det känns nästan som att hon planerade det och inväntade den dagen.

Har du varit med om något övernaturligt?

Berätta i kommentarsfältet och du har chansen att vinna en glammig goodiebag!

Psst! I nya numret av VeckoRevyn hittar du fler övernaturliga läsarupplevelser. Du kan även läsa om tre unga tjejer som vågade byta liv, Sofi Fahrmans bästa New York-tips och mycket mer. Dessutom får du ett glammigt läppglans på köpet när du köper nya, lyxigare VeckoRevyn.