in

Här avbryter Drake sitt framträdande för att skälla ut tafsande man

drake konsert

När Drake såg att en man tafsade på kvinnor i publiken gjorde han det enda rätta. Mer

Alltså Drake. När kommer vi sluta ha en crush på honom? Kanske aldrig, och det är såklart fine. Inte nog med att han verkar vara supergullig mot typ alla han möter och tydligen samlar Birkin-väskor till sin framtida fru, nu har han gjort ännu en grej som får oss att älska honom ännu mer.

Under ett event rapparen hade under sin turné i Sydney, Australien, avbröt han mitt i framträdandet för att skälla ut en man i publiken som tafsade på flera kvinnor.

Drake ropade till mannen att ”stop that shit” och pekade ut mannen i publiken. Han fortsatte med att säga att ”om du inte slutar tafsa på tjejer kommer jag komma ut dit och ’fuck you up'”.

Och självklart hurrade de andra i publiken HÖGT. Drake fortsatte prata till killen men det är svårt att höra vad han säger eftersom publiken skrek så mycket. En sak gjorde Drake klart i alla fall, och det är att han inte tolererar sexuella trakasserier på sina konserter.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss