in

Här är Women’s March-skylten ALLA pratar om just nu – och ja, den är det gulligaste vi någonsin sett

flicka protest

En väldigt ung Women’s March-deltagare har tagit världen med storm med sin underbara protestskylt. Mer

Jenny Sowry och hennes man Sam gav sig tillsammans med sina två barn under lördagen ut för att protestera mot Trumps politik. I en intervju med Buzzfeed säger Jenny Sowry att det var viktigt för henne och Sam att visa sina barn att det är viktigt att stå upp för det man tror på, vilket i det här fallet var alla människors lika värde och rättigheter.

Läs också: 26 bilder från Women’s March som ger oss så mycket styrka och hopp

Jenny och Sams nioåriga son bestämde sig för att göra en skylt med texten ”Alla människor är lika mycket värda”. Samtidigt som Jenny, Sam och sonen gjorde sina skyltar inför demonstrationen bestämde sig parets andra barn, en 22 månader gammal flicka, för att hon minsann också skulle protestera.

– Hon hade sett oss göra våra skyltar, så hon tog pennorna och körde igång. Hon hade uppenbarligen något att säga och hon gjorde det själv, säger Jenny till Buzzfeed.

Nu sprids bilden världen över

Väl framme på demonstrationen tog Jenny en bild på när dottern sitter på pappans axlar och stolt håller upp sin skylt i vädret. Kort därefter såg Jennys kollega bilden och laddade upp den på sin Facebook med texten: ”Min vän postade just en bild på dagens bästa skylt”.

Det dröjde inte länge innan den blev en viral succé – och det är inte svårt att förstå varför. Hur gulligt är inte det här liksom?

Nu har den lilla flickan blivit känd världen över och visar att man inte måste kunna skriva eller uttrycka sig väl för att ha något att säga!