in

Här är vinnarna i Blog Awards 2014

vinnare bblogawards 14

82 000 personer har röstat och här är alla 12 vinnarna i Blog Awards 2014! Stort grattis och stort tack till vår huvudsponsor Ellos som gjorde galan möjlig!

Mer

Årets modeblogg (by Ellos)

En bloggare som under det senaste året utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för stil och mode. Denna bloggare har koll på det senaste, inspirerar sina läsare och vågar också skapa egna trender.
Och vinnaren är:

Angelica Blick

angelica blick

 

Årets tränings- och hälsoblogg

En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Med sunda tips peppar hen sina läsare – varje dag.
Och vinnaren är:

Ida Warg

ida warg

 

Årets inspiratör – Instagram (By OnePiece)

En person som inspirerar sina följare på Instagram inom mode, skönhet, träning eller hälsa. Här letar vi efter en användare som dagligen uppmuntrar sina följare själsligt och/eller fysiskt med hjälp av fina bilder. Antalet följare väger tungt i denna kategori.
Och vinnaren är:

Molly Sandén

molly sanden

 

Årets opinionsbildare (Ny!)

En person som väckt engagemang, startat en framgångsrik hashtag, eller skrivit ett uppseendeväckande inlägg som fått stor spridning i sociala medier.  Här letar vi efter en skribent som vågar sticka ut från mängden, skapa debatt och inte är rädd för att vädra sina åsikter.
Och vinnaren är:

Soran Ismail

soran ismail

 

Guldpennan

En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.
Och vinnaren är:

Regina ”Egoina” Katralen

egoinas varld

 

Årets livsstilsblogg (Ny!)

Här letar vi efter Sveriges bästa livsstilsblogg, alltså en bloggare som inte nödvändigtvis har en uttalad nisch utan som genom att beskriva sitt liv och vardag inspirerar, berör eller underhåller sina läsare – varje dag.
Och vinnaren är:

Epic Fail

epic fail moa

 

Årets podcast (Ny!)

Här har blogg och radio förenats och gör det möjligt för bloggläsarna att lyssna till bloggaren i en egenproducerad podcast. Hög kvalité och antalet lyssningar väger tungt i denna kategori.
Och vinnaren är:

Fredagspodden med Hannah och Amanda

fredagspodden

 

Årets bloggraket

En bloggare som vuxit i rekordfart och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad under det senaste året, eller – om den funnits sen tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.
Och vinnaren är:

Zara Larsson

zara larsson

 

Årets beautyblogg

En blogg som inspirerar inom smink och skönhet. Här ska beautyjunkies kunna räkna med det senaste på make up-fronten och få tips, trix och inspiration – varje dag.
Och vinnaren är:

Linda Hallberg

linda hallberg

 

Årets bloggbusiness

En bloggare som tagit sitt bloggande till nya höjder och utifrån detta skapat affärsverksamheter. Denna person är ambitiös och driver projekt eller företag med stor entreprenörsanda.
Och vinnaren är:

Kenza Zouiten

kenza


Årets Youtube-raket (Ny!)

I den här kategorin behöver du inte ha en blogg för att bli nominerad. Grupp, duo eller vlogger, här letar vi efter personer som lyckats med rörligt material och som skapat en eller flera virala succéer det senaste året. Antalet visningar väger tungt i den här kategorin.
Och vinnaren är:

Nellie Berntsson

nellie berntsson

Årets kändisblogg

Här letar vi efter en bloggande kändis, alltså en person som är känd utanför bloggosfären sen tidigare och som valt att börja blogga. Personliga inlägg väger tyngre än antalet läsare i denna kategori.
Och vinnaren är:

Zara Larsson

zara larsson