in

Här är vinnarna av Blog Awards 2011!

Rösterna är räknade och här är vinnarna av Sveriges största och mest prestigefyllda bloggpris! 

Mer

Årets bloggraket: Angelica Blick 

Kriterier: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

Årets trendigaste blogg: Andreas Wijk

Kriterier: En bloggare som utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för trender inom mode, inredning, design eller skönhet. 

Guldpennan: Cimon Lundberg

Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör: Isabella Löwengrip

Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets teknikblogg (by HP): Lilla Gumman

Kriterier: En bloggare som bevakar och har full koll på pryl- och teknikvärlden. Bloggen ska genomsyras av ett genuint intresse för teknik och ju nördigare, desto bättre.

Årets kulturblogg:  Carolina Gynning

Kriterier: En blogg med känsla för det kulturella. Det kan vara allt ifrån levnads- till populärkultur, inget är för högt eller lågt i den här kategorin.

Årets bloggprovokatör: Katrin Zytomierska

Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera.

Årets internationella blogg: Sara Montazami

Kriterier: En nordisk blogg som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även i Sverige. 

Årets elitblogg:  Kenza

Kriterier: (Över 300 000 unika besökare/vecka) För att förtjäna en plats bland elitbloggarna krävs det att du har gjort mer än att blogga – Du ska även ha gjort dig ett stort namn i kändis-Sverige!

Årets Blogstar: Amanda Astor

Kriterier: En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa starbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.com.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.