in

Här är vinnarna i Blog Awards 2011!

andreras wijk blogawards 2010

Rösterna är räknade och här är vinnarna av Sveriges största och mest prestigefyllda bloggpris 2011! 

Mer

Och vinnarna är: 

Årets bloggraket: Angelica Blick

Kriterier: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

Årets trendigaste blogg: Andreas Wijk 

Kriterier: En bloggare som utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för trender inom mode, inredning, design eller skönhet.

Guldpennan: Cimon Lundberg

Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör: Isabella Löwengrip

Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets teknikblogg (by HP): Lilla Gumman

Kriterier: En bloggare som bevakar och har full koll på pryl- och teknikvärlden. Bloggen ska genomsyras av ett genuint intresse för teknik och ju nördigare, desto bättre.

Årets kulturblogg:  Carolina Gynning

Kriterier: En blogg med känsla för det kulturella. Det kan vara allt ifrån levnads- till populärkultur, inget är för högt eller lågt i den här kategorin.

Årets bloggprovokatör: Katrin Zytomierska

Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera.

Årets internationella blogg: Sara Montazami

Kriterier: En nordisk blogg som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även i Sverige.

Årets elitblogg:  Kenza

Kriterier: (Över 300 000 unika besökare/vecka) För att förtjäna en plats bland elitbloggarna krävs det att du har gjort mer än att blogga – Du ska även ha gjort dig ett stort namn i kändis-Sverige!

Årets Blogstar: Amanda Astor

Kriterier: En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa starbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.com.