in

Här är vinnarna av Blog Awards 2013

blog awards 2013 vinnare

De mest jämna omröstningen någonsin i Blog Awards historia är avgjord. Här är kvällens vinnare!

Mer

40 nominerade bloggare utsågs enligt ett poängsystem av juryn som bestod av Alexander Erwik (chefredaktör Finest.se), Michaela Forni (chefredaktör Devote.se), Daniel Paris (bloggexpert och tv-personlighet) samt Linnea Isaksson (webbredaktör VeckoRevyn och projektledare för Blog Awards).

Bloggarna var fördelade på 10 olika kategorier och läsarna fick därefter rösta fram vinnarna.

Årets vinnare presenterades under VeckoRevyn Blog Awards galafest som ägde rum på Astoria i Stockholm torsdag den 19 september.

Årets modeblogg

En bloggare som under det senaste året utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för stil och mode, som har koll på det senaste, inspirerar sina läsare och som också vågar skapa trender.

Vinnare: Angelica Blick

Årets nykomling mode

En modeblogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

Vinnare: Caroline Roxy

Guldpennan

En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Vinnare: Egoina

Årets beautyblogg

En blogg som inspirerar inom smink och skönhet. Här ska beautyjunkies kunna räkna med det senaste på make up-fronten och få tips, trix och inspiration – varje dag!

Vinnare: Linda Hallberg

 

Årets inredningsblogg

Här letar vi efter Sveriges bästa inredningsblogg. Bloggaren bör ha osviklig koll på de hetaste trenderna inom heminredning samt inspirera sina läsare genom sin fingertoppskänsla för olika stilar och inredningsdetaljer.

Vinnare: Frida Ramstedt

Årets internationella blogg

En bloggare som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även utanför Sverige.

Vinnare: Kenza Zouiten

Årets tränings- och hälsoblogg

En bloggare som är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare inom hälsa, träning och fritid. Som med sunda tips peppar sina läsare – varje dag.

Vinnare: Linn Olsson

Årets fotoblogg

Här letar vi efter enbloggare som väljer att blogga om sina egentagna bilder och där foto är kärnan i bloggen. Bloggaren ska ha en tydlig känsla för att se detaljer och kunna fånga dem på bild.

Vinnare: Rami Hanna

Årets Vlogger

Här har blogg och webb-tv förenats och gör det möjligt för bloggläsarna att följa bloggaren i rörligt format i kanaler som Youtube och/eller i den egna bloggen. Antalet visningar och spridning väger tungt i denna kategori.

Vinnare: Clara Henry

Årets blog business

En blogg som vuxit till mer än en blogg, där bloggaren med utgångspunkt i, och/eller med hjälp av sin blogg driver ett eller flera andra affärsprojekt.

Vinnare: Isabella Löwengrip

 

Här hittar du bilderna från Blog Awards 2013!

 

Blog Awards 2013 i stolt samarbete med:

loggor ba 700