in

Här är underklädesreklamen som vi alla kan relatera till (med Girls-stjärnorna som modeller)

Lena Dunham i ny underklädesreklam som vi alla kan relatera till

Girls-stjärnorna Lena Dunham och Jemima Kirke är med i en ny underklädesreklam – med helt oretuscherade bilder – och vi tycker att den är fantastisk. Mer

Det nyzeeländska underklädesmärket Lonely gör snygga och sexiga underkläder, som de visar i reklamkampanjer där modellerna är precis som de är. Kanske har de hår under armarna, kanske är de gravida, kanske har de små eller stora bröst, kanske har de en liten kropp eller en stor kropp. Kort sagt: de ser ut som vi tjejer ser ut.

På märkets hemsida skriver Helene Morris, chef för Lonelys:
”Vi hoppas kunna utmana de traditionella underklädesstereotyperna.”

I projektet Lonely Girls visas bilder av ”inspirerande kvinnor som bär underkläder på sitt egna sätt i sin egen miljö”. Och de senaste modellerna i kampanjen är skådespelaren, manusförfattaren, regissören och författaren Lena Dunham, samt hennes ”Girls”-kollega Jemima Kirke.

Lena Dunham i ny oretuscherad underklädesreklam

Skådespelarduon fotades i New York av Zara Mirkin och Harry Were. Och som vi tidigare har nämnt i artikeln är bilderna oretuscherade.

Lena Dunhams nya underklädesreklam - helt oretuscherad

Underklädesmärket säger själva om projektet Lonely Girls:
– Var och en av kvinnorna som deltar i det här projektet blir stärkta genom att  inte objektifieras; de är en del av samtalet om hur underklädesvärlden vanligtvis presenteras. Genom att de ger oss en inblick i sina världar hoppas vi att samtalet kommer upp på tapeten och att det får oss alla att känna oss lite friare och lite mer bekväma i våra egna underkläder.

Här är några fler fina bilder från Lonely Girls-projektet:

Hurra för fler typer av kroppar i underklädesreklam, säger vi!