in

Här är nya julskivan som vi kommer lyssna på HELA december

sia julskiva

It’s the most wonderful time of the year! Mer

Slutet av november närmar sig, många platser i landet har fått besök av snö, ljusdekorationer börjar pryda skyltfönster och gator. Julen ÄR typ här! Vi vet att december brukar gå i ett och innan man hinner blinka är det hela över och vi måste vänta ytterligare ett år på att det är acceptabelt att dricka glögg och äta pepparkakor.

Därför är det dags för oss som älskar julen att sätta igång och njuta nu direkt av allt härligt juligt. En given sak är ju att lyssna på julmusik dagarna i ända såklart. Men om du är som jag och är ganska kräsen med vilka jullåtar som faktiskt är bra och inte sönderspelade (*host* hej Wham!) så är det här världens bästa nyhet. Eller ja, i alla fall om du gillar Sia.

5a12d86acec83 5a12d86acecc8skacc88rmavbild 2017 11 20 kl 14 27 47.png

Artisten släppte nämligen en helt egen julplatta i fredags. Och här är det inga covers som gäller, stjärnan bjuder oss på tio helt nya jullåtar. Skivan heter Everyday is Christmas och finns på Spotify.

jul

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss