in

Här är Marabous nya chokladsmak (den är sjukt god!)

marabou ny chokladsmak

Marabou släpper under torsdagen en ny smak på sina klassiska chokladkakor – och vi är SÅ pepp! Mer

Marabou är många svenskars favoritchoklad och det är därför inte så konstigt att hela svenska folket engagerar sig och tycker till när Marabou släpper nya smaker.

Sist var det chokladkakan med Granola, yoghurt och bär som presenterades, men den här gången är det något helt annat. Under torsdagen börjar en chokladkaka med smak av fudge och havssalt att säljas.

HUR GOTT?! Kolasmak, choklad och lite salt. SMARR!

Redaktionen har testat och vi är eniga: helt klart god! Vissa ÄLSKAR den, andra tycker den är lite för söt. Men att den är riktigt smarrig höll alla med!

– Vår klassiska Marabou mjölkchoklad har en härlig smak som passar fantastiskt bra med kolatonen i fudge – och med en liten nypa havssalt lyfts smaken ytterligare. Vi är mycket nöjda med den här smakkombinationen och hoppas att våra kunder kommer att gilla den lika mycket som vi, säger Niklas Larsson, varumärkeschef för Marabou, i ett pressmeddelande.

Fudge-chokladen är den första lanseringen för 2017, men vi kan nog räkna med att det blir ytterligare några släpp under året. Bara under 2016 lanserades fyra olika smaker:: Daim och saltlakrits, hallon – och chokladfudge, Pigall och granola, yoghurt och bör.

Marabou fudge och havssalt finns att köpa på Hemmakväll från klockan 15 idag, 19 januari, och landar i övriga butiker om fyra veckor!

 

giphy