in

Här är konspirationsteorin om Adele och Sam Smith ALLA snackar om

adele sam smith

Har du någonsin sett Adele och Sam Smith i samma rum? Har du tänk på att de låter väääälidigt lika? Hmm… Mer

Om jag skulle säga två personer som gjort den bästa musiken de senaste fem åren så skulle Adele och Sam Smith LÄTT vara på min topp fem. Jag har upprepade gånger drömt om att få se dem stå på samma scen och sjunga, men nu verkar det som att det aldrig kommer hända…

Varför? Jo, för att de är SAMMA person!

I alla fall om man ska tro en ny konspirationsteori som spridit sig som en löpeld över internet. I samband med att några tweets där man dragit ner tempot på Adeles låtar blivit virala har spekulationerna kring att Sam Smith och Adele är samma person dragit igång ordentligt.

Twittraren @Jesse21Valona spelade in när han sänkte tempot på Adeles ”Hello”, och vad hände? Jo, hon lät PRECIS som Sam Smith.

När han en stund senare la ut bevis nummer två, genom att dra ner takten på ytterligare än låt, var alla övertygade: DE MÅSTE VARA SAMMA PERSON!

 

Snabbt började andra personer undersöka teorin och kom snabbt fram till att Adele och Sam Smith faktiskt aldrig har setts på ett och samma ställe.

 

Är du fortfarande inte övertygad? Då kanske det här blir det som får dig att tänka om:

 

 

Nåväl, skämt åsido: de är nog INTE samma person. Men kanske kan dessa hetsiga rykten få dem att vilja motbevisa oss och ställa sig på scen tillsammans? Let’s hope!

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1