in ,

Här är ALLA rykten om nya iPhone 8 – och vi kan knappt vänta

iphone8

Som vanligt blir det alltid en snackis varje gång nya iPhone ska släppas, denna gång är inget undantag. Vad har vi att förvänta oss? iPhone 8 sägs kunna blir Apples största lanseringen någonsin med alltifrån ansiktsigenkänning till trådlös laddning – här har vi samlat ALLA rykten om iPhone 8 som florerat på sista tiden! Mer

1. Den kommer att vara helt i glas

Detta fick oss att dra lite efter andan. Ett av ryktena som florerar är att telefonen kommer att vara helt i glas. HELT i glas? Läste vi rätt? Detta innebär alltså att den nya telefonen inte är något för oss klumpiga..

2. Det kommer inte finnas en hemknapp

Hemknappen skrotas och kommer istället vara inbakad i skärmen. Och eftersom skärmen kommer gå ända ut i kanterna kommer därför Touch-ID sitta på baksidan av telefonen istället.

3. Den kommer ha ansiktsigenkänning

Ryktet säger att iPhone 8 kommer vara utrustad med ett avancerat system för ansiktsigenkänning. Denna funktion fungerar på så vis att telefonen kommer kunna scanna av ditt ansikte och på några millisekunder logga in på telefonen och ditt Apple ID. Låter coolt, eller hur?

4. Den kommer i tre olika storlekar

Telefonen kommer denna gång att finnas i hela tre (!) olika storlekar att välja mellan. En ingångsmodell på 4,7 tum, en mellanmodell på 5 tum och en toppmodell på 5,5 tum.

5. Den kommer att ha den största skärmen hittills

iPhone 8 kommer att ha en OLED-skräm som kommer ta upp nästan hela framsidan. Vilket innebär att den isåfall också kommer att ha den största skärmen av telefoner på marknaden.

6. Den kommer att vara dyr – väldigt dyr

Det är nog inte som en överraskning (men ändå en besvikelse) att iPhone 8 kan komma att kosta dig upp till hela 1000 dollar, det vill säga strax över 8500 svenska kr. Bara att börja spara då..

7. Trådlös laddning

Ryktena säger att Apple jobbar nära med ett annat företag för att utveckla en ny laddningsteknik. Denna nya laddningsteknik sägs innebära att det går att ladda telefonen helt trådlöst. Vi håller tummarna att detta rykte stämmer!

8. Det blir ingen iPhone 8 alls

Vänta, va? Har vi blivit exalterade över ingenting nu? Faktum med att det kanske inte ens blir en iPhone 8, eller en iPhone X, men däremot en iPhone Edition. Dessa spekulationer kommer ifrån en japansk teknik webbplats som hävdar att detta kan stämma eftersom namnet är mer i linje med deras Apple Watch Edition linje.

9. Siri blir smartare

Trots att Apple var först med en modern och digital assistent på marknaden så hårdnar konkurrensen bland digitala assistenter. Nu sägs det att den nya iPhone 8 kommer att komma med en rejält uppdaterad Siri.

10. Den kommer att ha en Smart Connector

[adSpace placement=”auto”]

Och vad är då en Smart Connector? Jo, en Smart Connectors huvuduppgift sägs vara att ansluta olika tillbehör som har med Apples satsning augmented reality (förstärkt verklighet) att göra. Vi har tidigare sett en Smart Connector på iPad Pro där den främst används för att fästa tillbehör som till exempel tangentbord.

11. Ny kamera med 3D-effekter

Vad det gäller kameran sägs den komma att ha stöd av tredimensionella effekter. Med hjälp av den utvecklade kameran blir det möjligt att lägga till djup i bilderna, vilket kan komma till användning vid ansiktsigenkänning samt virtuell verklighet och förstärkt verklighet.

OBS! Kom ihåg att ta alla rykten med en nypa salt. Apple har inte bekräftat något än och vi kan bara spekulera. Nu hoppas vi att den efterlängtade telefonen släpps snart!
Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss