in

Här är 2016 års största kändisbråk – vem vann fighterna? Vi reder ut!

taylor swift kim kardashian kanye west

På andra sidan Atlanten är kändisintriger och smutskastande vardag, och 2016 har inte varit något undantag. Från Kylie Jenner till Zayn Malik har flertal stora kändisnamn mötts i boxningsringen. Vi ger dig en recap över intrigerna som skapat störst rubriker under året – för nöjets, och allmänbildningens skull. Mer

Rond 1: Taylor Swift vs. Kim Kardashian och Kanye West

taylor swift kim kardashian kanye west
Bildkälla: Instagram

[adSpace placement=”manual”]

Rond 2: Taylor Swift vs Calvin Harris

taylor swift vs calvin harris
Bildkälla: Instagram
När: Juli.
Vad: Taylors sommar innehöll en lagom dos drama. Kort efter att Tay gjort slut med Calvin Harris och istället börjat dejta Tom Hiddleston, berättade hon att hon är namnet bakom den hemliga pseudonymen Nils Sjöberg. Enligt Taylor skrev hon låten ”This Is What You Came For” som Calvin Harris släppte tillsammans med Rihanna. Eftersom Calvin och Taylor gjorde slut bestämde de sig för att hålla samarbetet hemligt, men Taylor kände sig senare nedvärderad när Calvin uttalade sig om att han aldrig skulle kunnat göra ett samarbete med henne i en radiointervju. Därför avslöjade hon sanningen (åtminstone enligt henne) om låten som hamnade på topplistorna. Calvin svarade genom ett antal, nu raderade, tweets där han bland annat skrev att han själv skrivit och producerat låten samt att man bör fokusera på sitt liv istället för att försöka förstöra för sitt ex.
Poängresultat: Tay: 5, Calvin: 5. Med tanke på att Taylor har rättigheterna till låten och tekniskt sett kan förbjuda Calvin att spela den så verkar hon vara den som talar sanning i denna situation. Samtidigt ska ju ett löfte inte brytas…

Rond 3: Justin Bieber vs Selena Gomez

justin bieber vs selena gomez instagram
Bildkälla: Instagram
När: Augusti.
Vad: Justin Bieber fick mängder av hatkommentarer när han visade upp bilder på sig själv med den påstådda flickvännen Sofia Richie. Fans menade att han hade gått vidare alldeles för snabbt efter uppbrottet med Hailey Baldwin. Justin hotade med att lägga ned sitt Instagramkonto vilket han även gjorde – kontot ligger nere än idag. Selena Gomez blandade sig i det hela genom att skriva ”Om du inte kan klara av hatet så sluta lägga upp bilder på dig själv med din flickvän – lol, det borde vara något speciellt mellan er två bara. Var inte arg på dina fans. De älskar dig”. Det hela eskalerade snabbt till en fight mellan Justin och Selena där hon anklagade honom för att vara otrogen och han anklagade henne för att ha använt honom för uppmärksamhet.
Poängresultat: Justin: 8, Selena 2. Selena har en poäng i det hon säger men gör fel i att lägga sig i sitt ex kärleksliv.

Rond 4: Perrie Edwards vs Zayn Malik

zayn malik pierre edwards
Bildkälla: Instagram
När: Oktober/November.
Vad: Enligt Perrie Edwards avslutade Zayn Malik deras fyraåriga förhållande och tvååriga förlovning med ett sms, något hon tog ”mycket hårt”. Zayn har svarat att det är lögn och att han aldrig skulle avsluta deras förhållande på det viset. Dramat eskalerade när Little Mix, gruppen som Perrie är med i, släppte singeln ”Shout Out to My Ex”, som verkar vara direkt riktad mot Zayn och hans nuvarande flickvän Gigi Hadid. The drama continues…
Poängresultat: Perrie: 10, Zayn: 0. Vem som talar sanning är svårt att veta, men OM Zayn gjorde slut över sms var det 1.) höjden av asshole och 2.) en rättvis hämnd med låten.

Rond 5: Blac Chyna vs Kylie Jenner

blac chyna kardashian fight
Bildkälla: Instagram
När: Egentligen hela vägen från 2014, med en eskalering i januari i år.
Vad: Okej. Kylie Jenner/Blac Chyna/ Tyga/ hela Kardashian-dramat går långt tillbaka. Kortfattat var Kim Kardashian och Blac Chyna goda vänner en gång i tiden. Blac Chyna var förlovad med Tyga och de hade fått sitt första barn ihop. Sedan öppnade helvetet sina portar. Tyga började dejta då 17-åriga Kylie och smutskastandet mellan Kylie och Blac Chyna satte igång. Fast forward blev alla från Blac Chynas mamma till hela Kardashian-familjen inblandade i bråket. Tills januari i år då det mest otippade paret blev till: Blac Chyna och Rob Kardashian (bror till Kardashian-systrarna).
Efter tio veckors dejtande förlovade sig paret och i april gick de ut med att de väntade barn. Självklart startade paret även sin egen realityshow. I november föddes parets dotter Dream Renée och Kardashian-klanen, som insett vilken positiv inverkan Blac Chyna haft på Robs mående har sakta men säkert börjat att acceptera Chyna. Vad som verkar vara en positiv utveckling har kantats av nya draman därefter, exempelvis smutskastande mellan Kylie och Blac Chyna på Snapchat i dagarna. Trots allt hoppas vi att det infekterade bråket börjar leda mot sitt slut och att alla kan enas, om inte som en familj – som vänner.
Poängresultat: Kylie: 0, Blac Chyna: 0. Om detta bråk är äkta eller stageat är det ingen som vet längre, men i vilket fall är det ingen som ”vinner” denna fight förrän båda sidor lagt ned boxningshandskarna och slutit fred.