in

Hanna Montazami ny bloggare på VeckoRevyn!

hannamontazami vr

Mera Montazami på VeckoRevyn! Från och med nu hittar ni även Hanna Montazamis blogg i VIP-snurran. 

Mer

Välkommen till Veckorevyn Hanna! Hur skulle du beskriva din blogg för någon som inte läst den förut?
– Tack så mycket, det ska bli så kul att blogga på Veckorevyn.com! Min blogg handlar framför allt om mode, men även om min vardag på Loyola Marymount University i Los Angeles. Jag vill visa alla vilken fantastisk stad LA är att bo i.

Din blogg handlar ju till stor del om mode. Var får du all inspiration ifrån?
– Jag håller ständig koll på mina favoritmärken och på sätt upptäcker jag ständigt nya trender. Det hjälper att min mamma (Maria Montzami, reds anmärkning) och min äldre syster (Sara Montazami, reds anmärkning) älskar att shoppa lika mycket som jag gör.

Vilken är den största modemissen du gjort? 
– I mellanstadiet hade jag nog världens sämsta stilkänsla. Jag tyckte att jag var så cool i mina utsvängda True Religion-jeans, flip flops och Junk Food-tröjor.

Hur kommer du att klä dig i vår och sommar? Några favorittrender?
– Just nu är jag inne på tunna korta klänningar. I vår satsar jag på en fräsch, enkel och rolig stil.

Har du någon favoritdesigner, vilken?
– Min favoritdesigner när det kommer till klänningar är Hervey Leger och de bästa väskorna gör Chanel, men de är så fina och alldeles för dyra så shoppar det gör jag helst på Free People och LF.

Din syster Sara är redan en känd bloggare för VeckoRevyns läsare. Vilka är era största olikheter?
– Jag läser Saras blogg varje dag och varje gång jag läser inser jag hur lika och samtidigt olika vi är. En av våra största olikheter är vår inställning till träning. Jag äter hellre hälsosamt än tränar och Sara är verkligen hängiven när det gäller träningen. Men vi har väldigt lika personligheter och vi har väldigt roligt och skrattar mycket när vi är tillsammans.

Lånar ni kläder från varandra?
– I min familj är det jag som är känd för att låna allas kläder. Båda mina systrar, min mamma (och ibland till och med med bror) blir så arga när jag rotar igenom deras garderober efter något jag kan låna. Det kan ha något att göra med att jag ALLTID spiller när jag äter och dricker. Men de får mer än gärna låna mina kläder, det har jag inget emot.

Läs Hannas blogg här!