in

Häng med på VeckoRevyns första modellcasting

modelldragare
Häng med på VeckoRevyns första modellcasting

I lördags annordnade VeckoRevyn sin första modellcasting till den egna modellagenturen VR Models. Spana in hur det såg ut här!

Mer

modell1

22 förväntansfulla tjejer kom till VeckoRevyns modellcasting i Stockholm.

I lördags annordnade VeckoRevyn sin första modellcasting till den egna modellagenturen VR Models. Syftet med VR Models är att hitta nya modeller som representerar ett sundare och mer normalt kroppsideal än det rådande supersmala kroppsidealet. Modeller från VR Models kommer sedan att synas i VeckoRevyns modereportage.

modell2

Jennie Salte får makeupen lagd inför plåtningen till VR Models register.

Tjugotvå förväntansfulla tjejer samlades på redaktionen i Stockholm i lördags. På schemat stod intervjuer, lunch och plåtning till VR Models register. VeckoRevyns moderedaktör Emma Danielsson översåg fotograferingarna och hjälpte tjejerna att slappna av framför kameran.
– Det har gått jättebra! Tjejerna har varit superduktiga och alla har kört sin grej framför kameran, berättar Emma innan hon hämtar upp nästa tjej från sminkrummet och går vidare mot studion.
– Det är kul att vara här och jag tycker att det är en jättebra grej ni gör. Det känns som en chans för alla som inte är supersmala, säger Jennie Salte från Stockholm som var en av de inbjudna tjejerna.

modell3

Du har väl inte missat att du också kan söka till VR Models?

VR Models kommer att hålla fler castings under året och om just du vill komma ska du skicka en ansökan till [email protected]
Bifoga två bilder på dig själv: En osminkad ansiktsbild och en helkroppsbild.
Skriv även med: namn, ålder, bostadsort och varför du vill vara med i VR Models.