in

Han är VeckoRevyns nya manliga bloggare!

jakobartikel

VeckoRevyns bloggportal fortsätter att växa och nu utökar vi VIP-snurran med ytterligare ett i bloggvärlden välkänt ansikte – Jakob Anderssons. Vi tog oss ett snack med Jakob medan bloggen kom på plats! Välkommen till Veckorevyn.com Jakob! Nu väntar ju ett helt nytt gäng läsare! Hur skulle du beskriva din blogg för någon som aldrig läst […] Mer

VeckoRevyns bloggportal fortsätter att växa och nu utökar vi VIP-snurran med ytterligare ett i bloggvärlden välkänt ansikte – Jakob Anderssons. Vi tog oss ett snack med Jakob medan bloggen kom på plats!

Välkommen till Veckorevyn.com Jakob! Nu väntar ju ett helt nytt gäng läsare! Hur skulle du beskriva din blogg för någon som aldrig läst den?
– Hej Veckorevyn.com och gänget! Tusen tack för välkomnandet! Det känns redan riktigt grymt. Min blogg är ett lagom personligt och trevligt krypin för dig som är intresserad utav fotografier i olika former, outfitsbilder, mode, stil, kläder och att få hänga med mig i min vardag!

 Och vem är Jakob Andersson då? Beskriv dig själv med tre ord.
 – Sprallig, positiv och en gnutta ”fotoskadad”!

 … Och så en mindre bra egenskap…
 – Morgonhumöret. Haha!

 Vad gör du när ingen ser på?
– Pratar med mig själv, och sjunger.

 Har du någon dold talang, vilken?
– Det får nog blir sången. Det känner inte många till.

Vad dagdrömmer du om?
– Framtiden. Ett liv i Stockholm och ett grymt jobb! Gärna inom tidning, foto eller mode.

Vad blir du imponerad av?
– Människor som har lyckats men förblir sitt rätta jag. I like it!

Hur mycket tid lägger du på bloggen varje dag?
– Oj vad svårt, men ett par timmar blir det nog!

Vilken annan bloggare skulle du helst vilja gå på dejt med och varför?
– Detta var en klurig en! Men om vi säger att jag inte kände personen i fråga (kan verka/låta lite konstigt, men Angelica, läser du detta, ta det inte på fel sätt.) så skulle jag nog säga Angelica Blick! Bara för att hon ett: Är galet snygg. Två: Verkar ha ett enormt hjärta och behåller båda fötterna på jorden trots alla grymma framgångar

Ta mig direkt till Jakobs blogg!