in

Gossip Girl skulle egentligen varit en helt annan person

gossip girl dragare

Hello Upper Eastsiders. Gossip Girl here, your one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite. Mer

kristen

Vi blev nog alla lika chockade när det visade sig att Dan Humphrey var den som legat bakom Gossip Girl-bloggen under alla år. Det var många avslöjanden man i backspegeln verkligen kan höja på ögonbrynen åt. Exempel: när han spred rykten om Jennys sexliv, när han outade att Serena köpt ett graviditetstest, när han avslöjade att Jenny sålde droger eller när han spred nyheten om Serenas överdos. Behöver vi nämna fler? Som sagt, det finns som sagt en hel del som inte riktigt går ihop.

Anyway, i samband med att serien hade premiär för tio år sedan (!) i veckan avslöjade producenten Joshua Safran till sajten Vulture att de övervägde två andra karaktärer som Gossip Girl innan lotten föll på Lonely Boy.

Första valet? Ingen mindre än Eric van der Woodsen!

eric

– Jag tänkte alltid att det var Eric fram till slutet av säsong två, jag guidade det även ditåt. Men när New York Post avslöjade att det var Eric – och jag vet fortfarande inte hur det hände, jag tror att de bara gissade – insåg vi att vi inte kunde fortsätta på den vägen längre, så vi övergav honom, berättar Safran.

Vem blev då andra valet? Jo, Nate Archibald!

nate

Safran sa att den största anledningen till att Nate skulle vara Gossip Girl var för att han aldrig skickade in några tips (vilket vi älskade honom för).

– Men när allt kom omkring behövde det vara Dan. Eftersom Dan är en författare, han observerar och kunde skriva i olika stilar.

dan

Xoxo, Gossip Girl.

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.