in

Glöm thigh gap – nu är det ”mermaid thighs” som gäller

mermaid thighs

Thigh gap-treden har de senaste åren varit stark, men det är dags för den att flytta på sig. Nu är det mermaid thighs, sjöjungsfrulår, som gäller – och det passar betydligt fler personer! Mer

Att ha lår som inte nuddar vid varandra, utan istället skapar ett hål mellan sig, har länge varit på tapeten. Det har setts som den ultimata bekräftelsen på att man är tillräckligt smal och har snygga ben, trots att ett hål mellan låren knappast säger något om hur resten av ens kropp ser ut.

Trenden fick många att känna ännu mer press och stress kring sitt utseende. På nätet kunde man plötsligt läsa om dieter och träning för att få ett thigh gap, trots att det för många var (och är) en fysisk omöjlighet att ens ha ett thigh gap. Människor är skapta olika – vissa har ett hål mellan låren och andra inte, och det är helt okej!

Mermaid Thighs – motreaktion till Thigh Gap

Som en motreaktion till den minst sagt konstiga trenden har nu ”mermaid thighs” blivit en succé. Det betyder helt enkelt att ens lår går ihop – precis som på en sjöjungfru!

Under hashtagen #MermaidThighs har en rad kvinnor laddat upp bilder på sina lår för att visa att kvinnor ser olika ut – och att de flesta absolut inte har ett thigh gap!

 

I may not have a thigh gap but I’m one step closer to being a mermaid??! #mermaidthighs

Ett foto publicerat av ? Kat Quigley ¿ (@queenkat_312)

#mermaidthighs for life. #thickthighssavelives

Ett foto publicerat av Kathryn Black (@kattyblaque)

#mermaidthighs since this is the new thing ?

Ett foto publicerat av Kayla Harris (@kayla_24601)

Thick thighs and big booty, forever!! ? #mermaidthighs #thickthighs

Ett foto publicerat av Hayley Wagner (@hurricane.hayley)

Och kom ihåg: thigh gap eller mermaid thighs, du är bäst!