in

Glöm A-Teens! Nu kommer A-Base – tonårsversionen av Ace of Base

aceofbase1

Fantastiska nyheter för alla oss Ace of Base-fans! 90-talsbandet är tillbaka – fast i en yngre version. Säg hej till det nya bandet A-Base som ska tolka ikonbandets låtar och snart släpper sin första singel.

Mer

Kommer du ihåg A-Teens? Tonårsversionen av ABBA som bestod av Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul, och som gjorde stor succé på 90-talet? Nu kommer nästa nostalgiband! Den här gången är det en tonårsversion av 90-talsikonerna Ace of Base som ska erövra världen, skriver Aftonbladet.

Bandet kommer, såklart, att heta A-Base och består av Matilda Lundberg, 15, Malin Enstedt, 15, Alexander Beyer, 16, och Emil Henrohn, 17.
 – Jag visste inte vad jag skulle tycka först. Ace of Base är inte några som jag har lyssnat på så mycket. Men när jag hörde låtarna så var det som ”aha, det är sånt som mamma och pappa lyssnat på sedan de var små”, säger Emil Henrohn till Aftonbladet.

Skivbolaget Ninetone har jobbat i två år med att sätta ihop bandet. Snart kommer första singeln, som blir antingen ”The sign” eller ”Never gonna say I’m sorry”.

Lyssnade du på Ace of Base när de var som störst? Här hör du deras Billboard-etta ”The Sign”. Vilken fantastisk nostalgi!


sara persson 640