in

Girlpower i Globen!

idolerna amanda
Girlpower i Globen!

Yes! 7 december blir det girlpower i Globen. Ikväll blev det klart att Amanda och Marie slåss i ”idol”-finalen som blir ett brudarnas battle. Vem vinner? Diskutera här! Mer

amanda idol
Amanda Jensen fick juryn att gråta med sin cover på ”Halleluhja” och Marie Picasso tog publiken med storm med sin Whitney Houston-cover. Precis som läsarna på Veckorevyn.com gissat på förhand så blev det Andreas Sjöberg som fick lämna ”Idol”-scenen sista fredagen före finalen.
kelly idol
– Det här är den största tiden i mitt liv, säger en gråtande Marie Picasso till Expressen.
7 december går den stora finalen av stapeln i ett slutsålt Globen. Det blir en historisk ”Idol”-final i Sverige, aldrig förut har två tjejer nått finalen samtidigt.
Finalen i Globen får också finbesök från den amerikanska ”Idol”-vinnaren Kelly Clarkson. Sedan hon vann år 2002 har hon blivit superstjärna med hits som ”Miss independent” och ”Behind these hazel eyes”.

Hur kommer det att gå för ”Idolerna”?

Bara några få har lyckats – Måns Zelmerlöw är ett av de lysande undantagen. Men de flesta av ”Idol”-deltagarna blir snabbt bortglömda.
Hur kommer det att gå för Amanda, Marie, Andreas och de andra från årets ”Idol”? Vem kommer att få en ”riktig karriär”? Kommentera!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.