in

Förhållandet är över

siennanydrag
Förhållandet är över

Sienna Miller singel igen…

Mer

sinneartikel1

Sienna och Balthazar visar sin kärlek öppet i oktober i år…

Det stormiga förhållandet mellan Skådisarna Sienna Miller och Balthazar Getty över. Sienna som sågs ihop med Baltazar för första gången i juli i år, bekräftar nu att hon är singel och att hon ämnar förbli det ett bra tag framöver.
– Jag är singel för tillfället och är fullständigt nöjd med det. Det är inte kul att vara i ett förhållande som folk ständigt granskar och diskuterar. Jag trivs med att vara själv.

siennaartikel4

Baltahzar Getty har tröttnat på skvallerpress och paparazzi-fotografer…

Och förhållandet har minst sagt diskuterats i skvallerpressen. Inte minst av den anledning att Balthazar aldrig tagit ut någon skilsmässa från sin fru Rosetta. En vän till paret berättar för brittiska Femalefirst att uppbrottet också beror på Balthazars ovilja att flytta till London.
– Det fanns så mycket attraktion i början. Nu har förälskelsen lagt sig, de har pratat om framtiden och insett att det blir svårt att hitta en balans.       
 

siennaartikel2

Sienna på fest i London häromdagen.

Sienna verkar dock inte ta så hårt på att förhållandet är över. Förra veckan sågs hon parta ordentligt med hunkarna Leonardo DiCaprio, Josh Hartnett och Olivier Martinez.

Vi kan inte tänka oss en bättre medicin mot ett brustet hjärta…