in

Foki

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Namn: Anchisa SoirakÅlder: 20 årBor: Bangkok Om Foki: Anchisa ”Foki” Soirak slog igenom i blogg-Sverige på riktigt när hon kammade hela tre statyetter på […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Namn: Anchisa Soirak
Ålder: 20 år
Bor: Bangkok

Om Foki: Anchisa ”Foki” Soirak slog igenom i blogg-Sverige på riktigt när hon kammade hela tre statyetter på VeckoRevyn Blog Awards 2009. Bland dem det hederfyllda priset årets blogg. Foki föddes i Thailand 1991, men flyttade till Jokkmokk när hon var tio år gammal. I början av 2011 flyttade Foki tillbaka till Thailand med pojkvännen Ricky. Nu bloggar hon dagligen om mode, design och kärleken till Japan och bloggen följs av 300 000 läsare varje vecka.

Foki är även modell för bland annat Cocoo och Bubbleroom.se och har även lanserat en egen klädkollektion.

Kuriosa: Fokiwa, som Fokis klädmärke heter, är en sammanslagning av Foki och de två första bokstäverna i hennes pappas efternamn, Wallström. Fokiwa betyder ”Foki är” på japanska. Fiffigt!

Blogg: www.fokis.se