in

Filmfesten Cannes börja

Filmfesten Cannes börja

Startskottet har gått för årets glammigaste filmfestival! Vilka är på plats i södra Frankrike? Kolla in bilderna, klänningarna, röda mattorna…

Mer

Världens mest glamourösa filmfestival äger – kors i taket – inte rum i Hollywood. Inte ens i närheten. Istället flyger hollywoodstjärnorna på löpande band in till flygplatsen i Nice för att samlas i den vackra kuststaden Cannes.

Varje dag följer vi på Veckorevyn vilka som gör vad på festerna, premiärerna och de långa, röda mattorna. Häng med till Cannes här på Veckorevyn.com!

Mischa Barton var på plats redan första kvällen för premiären av ”Blindness”.

Vackra skådespelerskan Cate Blanchett blev alldeles nyligen mamma, men visade redan upp en perfekt snygg figur. Hollywoodmammor, hur gör de?!

Kolla in klänningarna!

Söte skådespelerskan Natalie Portman chockade inte lika mycket som 2005, då hon visade upp en helt ny look på festivalen i Cannes – rakat huvud. Hon rakade av sig sitt bruna svall för rollen i ”V för Vendetta”…

Skådespelerskan Eva Longoria, mest känd för rollen i ”Desperate housewives”, dök upp på röda mattan i en av sina favoritfärger – turkos. 2008 är hon aktuell med filmen ”Lower learning”, en komedi där hon spelar mot Jason Biggs.

Mischa valde marint med en bar axel, slarvigt stylad lugg ch mörka naglar.

Alltid ohyggligt snygg – Cate Blanchett gör sällan fel på röda mattan, inte heller här.

Tuffa rödhåriga Julianne Moore i vacker kreation med fjädrar på axlarna, spetsar och brodyr. Här på premiären av ”Blindness”, där hon spelar huvudrollen.

Israeliska modellen Bar Rafaeli är mest känd som Leo DiCaprios flickvän!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.