in

Filmfesten Cannes börja

kaborja
Filmfesten Cannes börja

Startskottet har gått för årets glammigaste filmfestival! Vilka är på plats i södra Frankrike? Kolla in bilderna, klänningarna, röda mattorna…

Mer

kaborja

Världens mest glamourösa filmfestival äger – kors i taket – inte rum i Hollywood. Inte ens i närheten. Istället flyger hollywoodstjärnorna på löpande band in till flygplatsen i Nice för att samlas i den vackra kuststaden Cannes.

Varje dag följer vi på Veckorevyn vilka som gör vad på festerna, premiärerna och de långa, röda mattorna. Häng med till Cannes här på Veckorevyn.com!

mischa

Mischa Barton var på plats redan första kvällen för premiären av ”Blindness”.

cate

Vackra skådespelerskan Cate Blanchett blev alldeles nyligen mamma, men visade redan upp en perfekt snygg figur. Hollywoodmammor, hur gör de?!

Kolla in klänningarna!

cannes

Söte skådespelerskan Natalie Portman chockade inte lika mycket som 2005, då hon visade upp en helt ny look på festivalen i Cannes – rakat huvud. Hon rakade av sig sitt bruna svall för rollen i ”V för Vendetta”…

cannes1

Skådespelerskan Eva Longoria, mest känd för rollen i ”Desperate housewives”, dök upp på röda mattan i en av sina favoritfärger – turkos. 2008 är hon aktuell med filmen ”Lower learning”, en komedi där hon spelar mot Jason Biggs.

cannes2

Mischa valde marint med en bar axel, slarvigt stylad lugg ch mörka naglar.

cannes4

Alltid ohyggligt snygg – Cate Blanchett gör sällan fel på röda mattan, inte heller här.

cannes5

Tuffa rödhåriga Julianne Moore i vacker kreation med fjädrar på axlarna, spetsar och brodyr. Här på premiären av ”Blindness”, där hon spelar huvudrollen.

cannes6

Israeliska modellen Bar Rafaeli är mest känd som Leo DiCaprios flickvän!