in

Fansen är övertygade: det här kommer Kylie Jenners dotter heta

kylie jenner namn dotter

Kylie Jenners fans har letat, lurkat och stalkat och nu kommit fram till vad hennes bebis ska heta. Mer

Under söndagen avslöjade Kylie Jenner att hon har fött en liten flicka. I en video som hon la upp på sin Youtube-kanal kunde man följa graviditeten och se klipp från själva förlossningen. Det vi inte fick reda på, och som vi är sjuuukt nyfikna på, är vad bebisen ska heta.

Jenners hängivna fans har sedan det började pratas om graviditeten lurkat runt och försökt hitta ledtrådar till vilket namn som skulle kunna vara aktuellt, och nu har de kommit fram till ett svar:

Butterfly.

Enligt Cosmopolitan ska Kylie Jenner och hennes baby daddy Travis Scott i juni förra året gjort varsin fjärilstatuering. Det är nio månader, det vill säga, en graviditet sen.

Dessutom har Kylie Jenner de senaste månaderna ofta burit smycken i form av rosa fjärilar, något som enligt fansen avslöjade både könet på barnet och namnet.

I den video som Kylie Jenner la upp i samband med avslöjandet ser man också en vägg med fjärilar i ett rum som fansen tror är barnrummet.

Fansen menar dock att det inte måste vara just Butterfly som blir namnet, utan något som är kopplat till fjärilar. En gissning är ”Monarch”, namnet på en sorts fjäril. Detta menar man skulle passa bra med smeknamnet ”King Kylie”, som ju mamman har! En annan gissning är Mariposa, fjäril på spanska, eller Vanessa, som också betyder fjäril.

Vad tror ni?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1