in

Familjerna till dödsoffren vid Ariana Grandes konsert får 2,6 miljoner

ariana grande dragare

Familjerna till de personer som dog i terrorattacken efter Ariana Grandes konsert kommer få drygt 2,6 miljoner kronor var. Mer

Det var i maj som en terrorattack inträffade på arenan i Manchester när Ariana Grande precis avslutat sin konsert. 22 personer dog och många fler skadades. Snabbt skapades fonden ”We Love Manchester Emergency Fund” för att samla in pengar till offren.

Ungefär 24,5 miljoner dollar samlades in, vilket motsvarar drygt 198,5 miljoner* svenska kronor.

Familjerna till de 22 personer som dog kommer få drygt 2,6 miljoner kronor.

Sue Murphy, styrelsens ordförande för fonden, säger att ”utbetalningarna kommer försäkra att familjerna får dra nytta av det fenomenala stödet allmänheten bidrog med efter attacken”, skriver TMZ.

En del av fonden, som dels kom från Ariana Grandes välgörenhetskonsert One Love, gick till dem som blev inlagda på sjukhus efter att ha blivit skadade i attacken.

*valutakurs 16/8-17

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss