in ,

Facebooks nya uppdatering kommer underlätta vår vardag SÅÅÅ mycket!

vader dragare

Nu förenklar Facebook våra liv ännu mer, med en inbyggd väder-app! Mer

Om du är som jag och kollar vädret varenda morgon (även om du kollade vädret precis innan du gick och la dig kvällen innan) för att veta hur varmt eller kallt det blir och därmed får svar på vad du ska ha på dig, så är den här nyheten väldigt bra!

Facebook lanserar nämligen en ny väder-funktion inuti Facebook. Från och med den här veckan kommer väderprognoser lägga sig högst upp i ditt flöde. Det kommer vara en fem-dagars prognos, en timma-för-timma prognos, och om du skulle hata den här uppdateringen (inte jag!) så finns det även möjlighet att stänga av funktionen.

Om du ska resa utomlands eller åka till en annan stad än den du befinner dig i så kan du också ändra din platsposition inuti appen så att du kan se hur vädret är där du ska åka. Hur smart?

väderapp
Bildkälla: Mashable

Facebook bestämde sig för att börja med väder-appen som en del i sitt Goodwill-intiativ, som ett sätt att koppla ihop människor med saker som vi bryr oss om, och på så sätt förhoppningsvis ge oss mer glädje, säger en talesperson för Facebook till Mashable.

Den nya väder-appen kommer finnas tillgänglig för iOS och Android till att börja med.