in

EXTRA: Madonna + Justin = sant

justin madonna
EXTRA: Madonna + Justin = sant

Madonna har alltid haft känsla för vad som kommer att bli nästa stora sak , men att det är Justin Timberlake som regerar i musikvärlden just nu vet vi allihop. Madonna har därför inlett ett samarbete med ”Sexyback”-sångaren inför sitt nya album som släpps i höst. Deras gemensamma låt ”Candyshop” läckte ut på nätet redan i veckan …

Mer

Madonnas kommande platta innehåller ett stjärnspäckat uppbåd av gästartister. Vi snackar Justin Timberlake och producenten/artisten Timbaland som har skrivit, producerat och sjunger på några spår på Madonnas kommande album. Pharrell Williams, från The Neptunes och NERD är med på ett hörn likaom nya stjärnskottet Mika. Plattan utgör den sista skivan under Madonnas nuvarande kontrakt med Warner.

Musiksajten NME skriver att Justin och Madonnas duett ”Candyshop” (som inte ska förväxlas med rapparen 50 Cents låt med samma namn)  ska ha läckt ut till sajten Putfile.com och även har funnits uppe på Youtube, men att den tagits bort väldigt snabbt. Musiken beskrivs som en blanding av dansmusik, pop och hiphop i NME.

Tror du att poppens drottning Madonna och kronprinsen Justin kommer att lyckas få till en hit? Och vem tjänar mest på deras samarbete? Kommentera!