in

EXTRA: Jessica Alba väntar barn

EXTRA: Jessica Alba väntar barn

Idag bekräftades det: skådespelerskan Jessica Alba, 26, väntar barn…

Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Idag blev det bekräftat – skådespelerskan Jessica Alba är gravid. Lyckliga blivande pappan är pojkvänenn Cash Warren, 26. Paret möttes 2004 på inspelningen av filmen ”Fantastic four”, där snyggingen Cash var assistent till regissören.

26-åriga skönheten Jessica Alba började karriären som 13-åring när hon gästspelade i tv-serier, bland annat en roll i ”Flipper” och en mindre roll i ”Beverly hills”. Genombrottet kom med ”Dark angel” (tv-serie regisserad av James Cameron), där hon spelade huvudrollen Max.

Sedan dess har hon spelat i filmer som ”Sin city”, ”Honey”, ”Fantastic four”, ”Into the blue” och – som hon just nu är bioaktuell i Sverige med – ”Good luck Chuck”.

Hon förekommer ofta på listor över hetaste kändisarna i Hollywood, och har bland annat rankats etta av amerikanska män som den kändistjej de helst vill ha ett fröhållande med.

Från vandrande pinne – till blivande mamma

Jessica har senaste tiden kritiserats i amerikanska tidningar för att vara sjukligt smal – nu får hon snart babymage.

Karriären? På schemat står inspelningen av ”Sin city 2” – som beräknas ha premiär 2009. Men först av allt ska Jessica alltså bli mamma! I början av sommaren kommer babyn. Grattis säger Veckorevyn.com.