in

EXTRA: Jennifer och Angelina sluter fred

jennifer angelina
EXTRA: Jennifer och Angelina sluter fred

Det knakar i fogarna hos Brad Pitt och Angelina Jolie, men nu det ser ut som att Angelina och Jennifer Aniston i alla fall gräver ner stridsyxan …

Mer

Vanity Fair listar varje år världens bäst klädda människor. Paret Brad och Angelina finns med på den prestigefyllda listan, precis som Posh och David Beckham. Men under den snygga ytan stormar det och frågan är nu hur länge Brangelinas förhållande kommer att hålla.

Enligt Style & Lifes källor har paret diskuterat vårdnaden om deras fyra barnen efter att Brad kallat Angelina omogen, vilket gjorde skådespelerskan vansinnig.
     – Jolie blev förbannad på honom, vilket slutade med att hon kastade ett glas vin i ansiktet på honom. Brad blev chockad säger en källa till tidningen.

Ingen har väl missat att Angelina och Brads ex Jennifer Aniston har haft väldigt svårt för varandra. För några veckor sedan blev Angelina rasande när Brad tog med dottern Shiloh på lunch med Jennifer. Men nu kommer rapporter om att Jen och Angelina ska arbeta tillsammans med ett välgörenhetsprojekt för organisationen OmniPeace, vars mål är att fattigdomen ska vara utrotad år 2025.

Kommer Brad och Angelina att göra slut? Och kommer Jennifer och Angelina kunna jobba tillsammans utan att hamna i en catfight? Kommentera!