in

EXTRA: Britneys sprit och knarkorgier

britney
EXTRA: Britneys sprit och knarkorgier

Britneys före detta livvakt berättar allt om hennes diet, spritvanor och pengaproblem. Och om den fruktansvärda överdosen.

Mer

Mat(o)vanorna
Britney före detta livvakt Tony Barretto avslöjar nu chockerande detaljer om Britneys vardag.
–Efter att ha stigit upp vid lunch och druckit sitt Starbucks-kaffe så går hon och solar 10 minuter varje dag. Och sen äter hon sushi eller Special K och häller i sig Coca-Cola – hon dricker ungefär tre i timmen. Hon har fått otroliga problem med gaser i magen och rapar. Hon pruttar och rapar hela tiden.

Spriten
Brintey bad sina livvakter att fixa sprit och drinkar för jämnan. Till slut blev stjärnan helt ohanterlig, men då kom Tony på ett knep – han hällde upp Coca-Cola i ett glas och toppade med en skvätt Bourbon så att det skulle smaka starkare än vad det var.
–Vi var tvungna att skära ner på hennes alkoholvanor. Det hade varit omöjligt annars.

Hatet mot fansen
–Britney tål inte att någon vidrör henne. Inte ens livvakterna fick röra henne när vi skulle föra henne till säkerhet. Men det allra värsta hon vet är när fans rör vid henne och frågar om autografer eller bilder. Då blir hon på väldigt dåligt humör.  

Överdosen
Kort efter att Britney kom ut från rehab så firade hon med ett riktigt party. Ett party som kunde slutat med döden.
Den 2 maj i år gick Britney på date med Howie Day i Los Angeles. Några timmar in på daten hade Britney ringt Tony och säkerhetsteamet och sagt att Howie inte lät henne lämna rummet.
–Vi åkte till hotellet i illfart och möttes av en riktigt otäck syn, berättar Barretto.
–Britney var helt rödögd och Howie låg och sov i boxershorts. Hotellrummet var förstört. Halväten mat låg överallt. Filtar, kläder och uttömda sopor låg i drivor på golvet. Tomma ölflaskor, spritflaskor och cigarettfimpar låg överrallt.
Och på en byrå såg jag vitt pulver och ett sugrör – jag misstänkte att det var kokain eller metamfetamin. Bredvid låg en glaspipa som används för att ta metaamfetamin.
Britney var helt hysterisk och kunde inte sluta gråta. Hennes hy var vaxartad och vi trodde att hon var på väg att dö. Vi lyckades få ner henne i bilen och sedan upp på scen till den konserten hon skulle göra. På väg hem från konserten vevade hon ner bilrutan och skrek ”Jag är en rockstjärna, jag är en rockstjärna”.

Pengarna
–Hon brydde sig inte om pengar för fem öre. Vi var tvungna att ha ansvar för hennes pengar och betala för vad nu hon ville köpa, säger Barretto.
–Hon ville åka på semester och vi hyrde ett privatflyg för nästan en halv miljon. Men i  sista sekunden ändrade hon sig och vi fick betala för hälften ändå. Hennes reaktion var ”Det spelar ingen roll. Jag bryr mig inte”.