in

EXKLUSIVT: VR på ”Sex and the City”-inspelningen i New York

Veckorevyn.coms bloggare Tove rapporterar direkt från filminspelningen av ”Sex and the City” i New York. Läs och kolla in bilderna här!

Mer

img 8777

 Hej Tove! Du är Veckorevyn.coms utsända på ”Sex and the city”-inspelningen i New York. Vad kan du rapportera?
    – Jag har fått reda på hela filmens handling, av min kontakt, men jag får inte säga något! Det är ganska många på inspelningen som pratar om vad som händer, sedan vet man ju inte om allt är sant… Men jag kan lova att det blir spännande!

Är det mycket fans som hänger runt inspelningen?
    – Ja, det är jättemycket folk! Allt känns så overkligt. Det är liv och människor överallt, sedan när det är tagning skriker inspelningsteamet att alla obehöriga ska flytta på sig. Då blir det som en annan värld, allt blir tyst, det tänds en massa lampor och stjärnorna ställer sig framför kameran – perfekt stylade. Allt som händer och syns framför kameran är kontrollerat i minsta detalj. Så fashion och uppstyrt som det kommer att verka på filmen är det inte i verkligheten här i New York.

Har du något saftigt skvaller?
– Oh ja! Kim Cattrall, som spelar Samantha rusar alltid iväg till sin trailer direkt efter varje tagning, medan de andra tjejerna stannar kvar och hänger med varandra. Så man får verkligen en stark känsla av att hon inte gillar de andra. Alla rykten om att hon inte kommer överens med Sarah Jessica och de andra verkar stämma.

Du har tagit jättemycket ”behind the scene”-bilder, gillar film-teamet verkligen det?
    – Man får passa på när det finns chans, men när Sarah Jessica innan en scentagning stod helt osminkad och i mjukiskläder var inspelningsvakterna väldigt tydliga med att det inte skulle bli så trevligt för den som försökte knäppa bilder…

Och du träffade ”Mr Big”! Hur var han?
    – Jättetrevlig! De andra skådespelartjejerna pratar inte så mycket med fansen, men han bjöd på sig själv. Jag var den enda som hann få ett kort på oss tillsammans, alla andra brudar bara skrek när jag fotade oss, haha!

Blir det några fler rapporter direkt från inspelningen?
    – De ska vara i New York hela november, så jag kommer nog att hänga ganska mycket på inspelningen.

Några tips för de som befinner sig i New York och vill få en glimt av SATC-gänget?
    – Alla NYC-brudar – om ni vill kolla på inspelningen idag (torsdag) så håller de till i Soho efter klockan 15 fram till midnatt. Jag tror det var på Greene between Spring and Broome.

Följ Tove och ”Sex and the city”-inspelningen i Toves blogg!